Dutch Elektro

Emergency Electrician

Uitgevallen stroom verhelpen

Mocht je er hierna nog niet uitkomen dan is het verstandig om hulp van een expert in te schakelen. Zelf aan de slag gaan met stroom, wanneer je er weinig verstand van hebt kan gevaarlijk zijn. Onze monteurs kunnen snel ter plaatse zijn om een stroomstoring te verhelpen op een vakkundige en veilige manier. 

Uw groepenkast

Elk pand heeft een eigen groepenkast. Dit is de plek waar stroom naar binnen komt. De groepenkast maakt een verdeling van de stroom tussen de verschillende groepen. Elke groep in het pand is verantwoordelijk voor een deel van uw stroomvoorziening, zoals de elektrische apparaten, verlichting en stopcontacten. Als er teveel van deze apparaten tegelijk aan het werk zijn, kan de groepenkast overbelast raken. De stoppen slaan dan door om ergere problemen te voorkomen. Heeft u vaak dit soort problemen met uw groepenkast ? Dan is het verstandig dat u deze uit laat breiden door onze vakmensen.  

Elke groepenkast heeft een bepaald aantal groepen. Hoeveel dat er zijn, verschilt per pand. In de oudere panden zijn dat er over het algemeen een stuk minder dan in een nieuwbouwhuis. En dat terwijl u waarschijnlijk net zoveel stroom gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de stoppen regelmatig doorslaan. En dat kan heel vervelend zijn. Laat daarom uw groepenkast  uitbreiden door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat het aangepast wordt aan uw woonsituatie.

Schakel onze professionals in

Onze vakmensen weten alles van uw groepenkast. Daarom verzorgen wij niet alleen de uitbreiding. Ook bij storingen of voor de installatie van een nieuwe groepenkast, kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen met uw groepenkast? Of is deze toe aan een uitbreiding? Schakel dan meteen ons als elektricien in. Wij zorgen ervoor dat uw groepenkast aan al uw eisen voldoet.  

Maatwerk installaties en gegarandeerde klantservice

  • deskundig advies
  • vakkundige installatie
  • periodiek onderhoud
  • VCA**-gecertificeerd
  • 24/7 storingsdienst