Dutch Elektro

Emergency Electrician

Elektricien

DutchElektro is uw allround elektricien:
Van groepenkast tot aanleg van uw installaties.
DutchElektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf..
24uurs Storingsdienst

Wij nemen u storing serieus en helpen u snel dat u weer verder kunt

Neem dan contact op met onze technische dienst via
 

Bel  06 87794664

24-uurs Elektricien Storingsdienst

24/7 Emergency Electrician

Dutch-Elektro is uw allround elektricien:
Van groepenkast tot aanleg van uw installaties.
Dutch-Elektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf..    24uurs Storingsdienst

Internet via satelliet installatie service

Wij doen Internet satelliet schotel totaal installeren  en uitrichten verzorgen van materiaal ook netwerk installatie mogelijk bel voor een afspraak   06 87794664

Satellietontvangst en internetontvangst met de Oyster CI Skew internet HD biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.
De Oyster CI Skew internet HD is voorzien van een geavanceerde digitale stereo ontvanger die dmv 1 druk op de knop de schotel aanstuurd.
De volautomatische internet schotel is uitgerust met een speciale “LNB”in een skew unit. Deze LNB is geschikt voor ontvangst van internet alsmede TV signalen. Deze LNB heeft 2 coax aansluitingen: 1 voor het ontvangen van de signalen en 1 voor het verzenden van signalen.

Dit betekend dat er ook 2 coaxkabels bij u in de caravan of camper binnen komen.

 

De Nederlandse programma’s waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, , BVN , Veronica etc worden uitgezonden via Astra 3 satelliet. 

Er is nu ook de nieuwe primeur van Nederland dat is de JOYNE en die zend alles in HD op de Eurobird 9B die met een kleine satelliet schotel te ontvangen is deze kunnen wij ook installeren voor u.

Het internet abonnement kan afgeloten worden via de Astra satellieten

Het internet signaal alsmede de regionale TV zenders worden uitgezonden via de Astra 3 satelliet op 23,5 East. Indien u een van deze zenders selecteerd in u oyster of de optie internet aanklikt draait de oyster automatisch naar deze satelliet toe. Nadeel van deze Astra-3 positie is dat deze satelliet wat zwakker zodat het internet gebied wat kleiner is dan het gebied waarin u tv kijkt. omdat er gebruik gemaakt wordt van 2 satelliet posities is het dus niet mogelijk om gelijktijdig TV te kijken en te internetten.

De Oyster internet unit wordt compleet geleverd met ILNB, receiver en modem.

Het modem wordt aangeloten op uw computer.

Schotel installatie
 Uw CanalDigitaal & Joyne specialist in de regio

Wij installeren verschillende soorten schotels van klein tot groot van vaste opstelling tot bewegende schotels en niet te vergeten mobiele satelliet schotels van Campers of Caravans, Nederlandse zenders kijken op uw vakantieplek, wij installeren ook Satelliet schotel apparatuur op campers en caravans

Snel en vakkundig
Doordat wij jarenlange ervaring hebben met alles wat met satelliet schotels te maken heeft, hebben wij dit heel snel voor u geregeld.

Neem nu contact op met 06 87794664

Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

U heeft een satelliet schotel gekocht en wij zorgen ervoor dat hij netjes wordt geplaatst en uitgericht.

Het monteren en afstellen van schotelsystemen onze monteur heeft jarenlange ervaring op het gebied van digitale satelliet ontvangst systemen, mede door het gebruik te maken van hoogwaardige meetapparatuur zijn wij in staat om alle storingen op te lossen, of om het satelliet signaal optimaal voor u af te stellen, zodat u ook bij minder gunstige weersomstandigheden nog steeds van uw satelliet installatie kunt genieten!

Wilt u uw tv ingesteld hebben omdat er niks meer van klopt of omdat u deze net gekocht heeft maar er zelf niet uit komt? Bespaar ergernis en laat het installeren van uw satelliet ontvangers en het optimaal uitrichten
van uw schotel over aan een vakman die snel en voordelig werkt.

Wij maken uitsluitend gebruik van A-merken wat zich terugbetaald in jarenlange
goede verbindingen en een betere ontvangst.

In samenspraak kijken we naar de meest optimale plaats voor uw schotel.
We verwijderen op uw verzoek ook uw oude schotel. We werken met nauwkeurig digitale meetapparatuur. Wij hangen indien gewenst uw tv aan de muur en sluiten ook uw overige apparatuur aan. Dutch Elektro helpt u bij installatie en montage werkzaamheden verzorgen voor al uw apparatuur of aansluitingen met betrekking tot Beeld, Geluid en Internet, Ook het aanleggen van een intern kabelnetwerk of een gezamenlijk satelliet ontvangst (GSO) systeem is voor ons geen probleem.
En heeft u storing op uw schotel systeem dan kunnen wij dat ook verhelpen. een belletje naar ons wij komen dan gelijk langs en lossen dat ter plekken op.

Aanleg van Signaal kabels en wandcontactdozen in uw nieuwbouw huis of bij renovatie

Aansluitingen verplaatsen of extra aanbrengen in uw woning

Het verbeteren van slechte kabels en netjes wegwerken van bekabeling
Hulp bij Smart TV Installaties Home Cinema installatie en/of instellen
Netwerk aanleg (UTP CAT6)


Aanleg Muurmontages van LED, LCD, 4K, OLed, Qled en plasma tv’s
Home cinema, Soundbar Camera installatie
Satelliet installatie
Installatie van automatische schotel antenne op uw camper

DutchElektro is Dealer van de Nederlandse Satelliet Providers Joyne en Canal Digitaal. Wilt u meer weten over de desbetreffende aanbieders en hun aanbod inzien klik dan op de onderstaande links om naar de websites van Joyne en Canal Digitaal te gaan.
www.joyne.nl & www.canaldigitaal.nl

Satelliet Schotels

Schotels in diverse soorten, van de bekende “ronde” (offset) schotels tot en met de moderne niet als schotel herkenbare vlakantenne! Uiteraard zijn wij als satelliet-specialisten thuis in opstellingen voor ontvangst van meedere satellieten in multifeed-systemen, vast én draaibaar. Ook voor volautomatische systemen en satellietvolgsystemen bent u aan het juiste adres!

Tevens leveren wij originele accessoires en onderdelen voor de meest gangbare schotels

Gemeenschappelijke Satelliet Ontvangst

Appartementen complexen, flats of gebouwen waar veel mensen wonen worden van de buitenkant vaak ontsierd door veel (verschillende) Satelliet-schotels die aan de buitenkant gemonteerd worden.
Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties ervoor om gebruik te maken van Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst. Ook wel G.S.O. Systeem genoemd

Bij een G.S.O. Systeem worden er meerdere schotels (maximaal 8) geplaatst. Voor elke Satelliet die u wilt ontvangen heeft u een Satelliet-schotel nodig. Met de verschillende schotels kunt u de volgende regio’s ontvangen:

  • Heel Europa
  • Azië
  • Noord Afrika
  • Midden Oosten

Vanuit de Satelliet-schotel worden de signalen naar een verdeelstation gebracht. Vanuit het verdeelstation worden de signalen naar de appartementen/ woningen gebracht. Per appartement/ woning kunnen de bewoners 4 Satellieten kiezen om hun voorkeur zenders te kunnen bekijken. Ze dienen wel in bezit te zijn van een Satelliet-ontvanger.
Zo kan iedereen in een gebouw naar hun gewenste televisiezenders kijken, ongeacht iemands nationaliteit.

24/7 Storingdienst

Kortsluiting opsporen

Wij zijn altijd te bereiken 24/7 storingsdienst voor spoed problemen.

Heeft u last van een elektrische storing of kortsluiting? Kortsluiting komt in de meeste huishoudens weleens voor. U kent het wel: u doet een stekker in het stopcontact of drukt op de aan-knop van een elektrisch apparaat, en de stroom valt uit. Maar soms is de oorzaak van de kortsluiting niet zo makkelijk op te lossen, en blijft uw stroom regelmatig uitvallen. In dat geval moet de kortsluiting opgespoord worden. Het opsporen van kortsluiting kunt u het best door een elektricien laten doen. Dutch-Elektro kan uw kortsluiting snel opsporen en uw stroomstoring verhelpen.

Neem dan direct contact met ons op om verdere problemen te voorkomen!

Het doortrekken van de kabel

Voor het aanleggen met de leidingen zijn de stappen vrij simpel. U kijkt welke leiding uitkomt in de kamer waar de coax en utp bekabeling naartoe moet, waarna u begint met het doortrekken van de kabels met de trekveer. Als deze door de leidingen zijn getrokken met de trekveer, kunt u alles aansluiten. In het geval u geen leidingen heeft, of wanneer deze al in gebruik zijn, moet u de bekabeling ouderwets aanleggen. Op de ouderwetse manier gaat u de bekabeling doortrekken via de muur, het plafond om ze boven te krijgen of onder de vloer. Vaak worden de coax en utp kabels langs de plinten gelegd, zodat het niet te veel opvalt. Eenmaal boven of in een andere kamer, zorgt u voor het aanleggen en kunt u genieten van TV en internet. 

Coax antenne kabel doortrekken

Door alle technologie tegenwoordig zijn er veel kabels die nodig zijn in een woning. Voor elektriciteit, TV en internet aansluiting en nog veel meer apparatuur. Voor kabels waardoor TV en internet mogelijk zijn, is het ook handig om deze in een andere kamer of op de bovenverdieping te hebben. Om dit voor elkaar te krijgen, is het mogelijk om de kabel door te trekken. Denk hierbij aan een utp kabel, welke TV en internet leveren, waarbij u gebruik moet maken van een coax kabel. Komt u er zelf niet helemaal uit, of laat u het doortrekken van de kabel liever over aan een elektricien, neem dan contact met ons op.

Geen stroom meer ?

Heeft u thuis geen stroom meer? Meld het bij ons en een ervaren elektricien is u zo snel mogelijk van dienst. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk horen wat er aan de hand is, zodat u geen onnodige hoge kosten hoeft te maken.
Het kan zijn dat er kortsluiting is geweest of een andere storing in de meterkast. Een storing aan de elektra gebeurt natuurlijk niet tussen 9 en 5. Daarom staan onze vakmensen 24 uur per dag voor u klaar om problemen te verhelpen.

Inductiekookplaat Aansluiten geen zorgen neem contact met ons op

Oven, Kookplaat, Kookpitten, Inductiekookplaat Aansluiten

Perilex is de handelsnaam van een goedgekeurd driefasen stekkersysteem voor het aansluiten van apparaten met een hoog vermogen.

Het vermogen (P) is uit te rekenen door de netspanning (U) en de opgenomen stroomsterkte (I) met elkaar te vermenigvuldigen en wordt uitgedrukt in Watt of VA (Volt Ampère). Bij een gebruikelijke smeltpatroon of installatieautomaat van 16 A per (eind)groep wordt het maximale vermogen:
P = U x I = 230 x 16 = 3680 W.

Kooktoestellen hebben meestal een veel hoger vermogen (hogere aansluitwaarde) en dan kan je niet meer met een normale geaarde wandcontactdoos of -stekker werken en wordt een vaste aansluiting of een Perilex-systeem toegepast. Bij een vaste aansluiting kan je het kooktoestel moeilijk los nemen of even verplaatsen als dat nodig is en daarom zie je bijna overal een Perilex-systeem.

Het Perilex-systeem wordt, behalve in woningen, ook toegepast in kleinere bedrijven (bakkerijen, horeca, gezondheidszorg).

Aarde, Aardpen, Aardlekschakelaar
Waarom een aardpen slaan belangrijk is


Een aardpen slaan is een van de belangrijkste maatregelen die u moet nemen om uw woning of bedrijfspand
te beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld blikseminslag of kortsluiting in uw elektrische apparaten.
Wanneer dit gebeurt, moet de stroom die op het lichtnet staat ergens naartoe.
Gebeurt dit niet dan is de kans groot dat er brand ontstaat of dat uw woning onder stroom komt te staan.
Wanneer er een aardpen is geslagen kan de stroom het pand verlaten via de pen die de aarde in gaat.
Op deze manier wordt de stroom veilig afgevoerd.
In de meterkast zullen dan automatisch de stoppen doorslaan zodat alle stroom in het pand eraf is
Elektriciteit in een stroomkring gaat normaal van plus naar min. Als er iets mis is met de stroomkring wil de elektriciteit naar buiten. Omdat dit ongecontroleerd gaat kan dit gevaarlijk zijn. De elektriciteit zoekt de weg van de minste weerstand, vaak naar het aardoppervlak. Denk maar aan de bliksem bij een onweersbui.

Denver Lightning.jpg 

Veiligheidsaarding – Een Aardpen laten slaan

Veiligheidsaarding is voor de meeste elektrische installaties wettelijk verplicht.
Een goede veiligheidsaarding voorkomt dat elektrische apparaten onder spanning komen
te staan en zo levensgevaar worden en brandgevaar opleveren.
Een goed aangelegde veiligheidsaarding is onmisbaar in uw woning of bedrijfspand.
Tegenwoordig staan er namelijk heel wat elektrische apparaten bij ons in huis, maar ook in bedrijven.

Wanneer een fout optreedt tussen de faseleiding en een metalen gestel of
beschermingsleiding in een stroomketen of in elektrisch materieel moet een installatieautomaat
of zekering automatisch de voeding uitschakelen binnen de uitschakeltijd zoals vereist in de NEN 1010.

Wilt u een veiligheidsaarding laten aanleggen, een aardpen slaan of een controle laten uitvoeren
van uw huidige aardingssysteem? Wij zijn u graag van dienst bij het beveiligen van uw pand en apparatuur.

In een deel van de elektrische installatie is daarom naast de plus- en min draden een aardedraad aangelegd. Die aardedraad loopt tussen stopcontact en meterkast. In de meterkast is verbinding met de aarde d.m.v. de Aarde draad wat je nog ziet waterleiding wat niet meer van deze tijd is of met een ijzeren pen in de grond. Wij slaan die aardpen volgens de normen en meten gelijk wat voor waarde deze heeft  en maken dat tot een goede meting In de meterkast zit tevens een zgn. aardlekschakelaar  

Aardlekschakelaar.jpgdie in noodgevallen de gehele installatie afsluit, dus niet slechts één groep. Een geaard stopcontact geeft meer veiligheid in geval van kortsluiting. Hierop zet je een apparaat dat veel vermogen gebruikt.  

Veiligheidsaarding vervangen bij nieuwe waterleidingen

In het verleden vond aarding voornamelijk plaats via de waterleiding.
Het ondergrondse waterleidingnet functioneerde dan als veiligheidsaarding.
Tegenwoordig worden hoofdwaterleidingen echter steeds vaker vervangen door kunststof leidingen
die elektrische stroom niet kunnen geleiden.
Dit betekent dat uw elektrische installatie niet meer goed geaard is.

Is uw veiligheidsaarding aangesloten op de waterleiding en worden binnenkort bij u de
waterleidingen vervangen door kunststof leidingen? 

Neem dan contact met ons op.
Wij passen uw veiligheidsaarde aan, zodat uw elektrische binneninstallatie weer goed functioneert.

Aardlek en overspanningsbeveiliging

Uit onderzoek van ABB blijkt dat bijna 90% van de Nederlanders hun meterkast veilig tot zeer veilig vindt. Maar volgens het bedrijf kan de veiligheid rondom de elektrische installatie fors beter. “De kennis over enkele belangrijke onderdelen zoals de aardlekschakelaar of overspanningsbeveiligingen is matig te noemen.Ook op het gebied van controles is er veel te verbeteren, zowel qua frequentie als het inschakelen van een professional.” neem contact op met ons
Direct een storing verhelpen 24uur / 7 dagen per week

Plannen voor en nieuwe toekomst ? met een nieuwe huis & zaak
Wij installeren al u leidingen en aparatuur 

Onze actietijden op het gebied van elektrotechniek in de breedste zin, onze kracht is om snel in te springen op de wensen van onze opdrachtgevers en dit voornamelijk toe te passen in o.a. woningbouw, kantoorpanden, bedrijfspanden, zorginstellingen en winkels, enz, enz . Omdat wij kwaliteit, vakwerk en service hoog in het vaandel hebben staan, realiseren wij al onze elektrotechnische werkzaamheden volgens de kwaliteit standaard NEN

Uw Elektricien voor installatie & Storingen
Bent u op zoek naar een elektricien die uw klus vakkundig en veilig uitvoert in Den Haag of de omgeving van Den Haag ?

Een elektricien die gespecialiseerd is in elektrotechniek? Dan bent u bij Dutch-Elektro aan het juiste adres.

Een elektricien van Dutch-Elektro verricht reparaties, herstelwerkzaamheden en legt nieuwe installaties aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Voorbereiding

Ten eerste is het verstandig om te kijken of er al bestaande buizen zijn die naar de kamer leiden waar u de coax en utp kabel naartoe wilt doortrekken. Op deze manier is het doortrekken van utp en coax kabel al een stuk makkelijker. Om de kabels door de leiding te krijgen, kunt u een trekveer gebruiken. U moet dus kijken hoeveel meter u nodig heeft aan coax en UTP kabels, een eventuele versterker of meerdere versterkers aanschaffen en eventueel een trekveer voor het doortrekken van de kabels. Als in uw woning geen loze leidingen zijn of allemaal al in gebruik zijn, dan moet u de kabels op de ouderwetse manier aanleggen.

Opsporen van de kortsluiting

Om de oorzaak van kortsluiting te achterhalen kunt u het volgende stappenplan gebruiken
Stroomdraden hebben meestal een isolatielaag van kunststof, of schellak. Deze isolatie kan beschadigd raken door water, warmte, stof en andere zaken. Kortsluiting ontstaat wanneer één of meerdere elektriciteitskabels elkaar raken, doordat deze isolatielaag kapot is gegaan. Wanneer elektriciteitsdraden elkaar raken, gaat er stroom lopen. Dit kan door direct contact, maar ook door vochtige bedrading of roest. Hierdoor wordt de stroomsterkte te hoog, de draden te warm en ontstaat het risico op brand. Met een stop of andere beveiliging wordt als dit gebeurt, de elektriciteit direct uitgeschakeld en brand voorkomen. Een storing door kortsluiting kan erg vervelend zijn, en in sommige vallen moet zelfs de elektricien worden gecontacteerd om de storing te verhelpen. Om u zelf de kosten van een elektricien te besparen, zullen hieronder enkele tips worden geven om kortsluiting te voorkomen. Heeft u toch behoefte aan een elektricien, die u helpt bij het voorkomen van een storing? Dan bieden wij bij Elektricien Den Haag . :

  • 1. Controleer uw meterkast op doorgeslagen zekeringen, een uitgeschakelde aardlekschakelaar of een hoofdzekering die is doorgeslagen.
  • 2. Schakel de groep van de doorgeslagen stop of automaat uit met behulp van de groepsschakelaar in uw groepenkast.
  • 3. Schakel de elektrische apparaten in de groep uit door de stekkers uit de stopcontacten te halen.
  • 4. Vervang de doorgeslagen stop of schakel de automaat weer in.
  • 5. Spoor het apparaat op die verantwoordelijk is voor de kortsluiting door alle apparaten achtereenvolgens in te schakelen, tot dat de stop of automaat weer wordt uitgeschakeld.

Geeft geen enkel elektrisch apparaat een probleem? Is er bovendien geen sprake van overbelasting? De onze Elektriciens zijn gespecialiseerd in het detecteren en verhelpen van kortsluiting. 

 

Elektrische Installaties

Dutch-Elektro staat bekend om goede service, vakkundigheid, klantvriendelijkheid en gespecialiseerd- en bekwaamheid. Bij ons kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties, zowel aanleg als reparatie. Door te kiezen voor Dutch-Elektro kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en gebeurt het in een keer goed, zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

 

Keuring & Inspectie

Dutch-Elektro verzorgd deze keuringen en inspecties. De elektrische installaties worden geïnspecteerd door middel van visuele inspectie en inspectie door meting en beproeving. Ook kunnen elektrotechnische arbeidsmiddelen gekeurd worden. Nadat de inspectie is uitgevoerd ontvangt de klant een inspectierapport met verbeteradviezen. De Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN 3140-norm als bindend.

 NEN 3140-KEURING

Het is essentieel dat uw personeel en bezoekers uw elektrische installaties en apparatuur veilig kunnen gebruiken. Vanuit de Arbowet bent u ook verplicht om ervoor te zorgen dat veiligheid binnen uw organisatie op dat gebied gewaarborgd is. De in de Arbowet geformuleerde eisen zijn concreet uitgewerkt in onder meer de NEN 3140-norm. van Dutchelektro helpt u met de volledige borging van de NEN 3140-norm, onder meer met uitvoering van de NEN 3140-keuring van uw installatie en elektrische apparatuur.

Uw verzekeraar eist een NEN 3140-keuring
Niet alleen de arbo verplicht u om een NEN 3140-keuring uit te laten voeren. Ook verzekeraars kunnen u verplichten een NEN 3140-keuring, en/of thermografische keuring uit te laten voeren. Het is belangrijk om aan de eisen van uw verzekeraar te voldoen op het gebied van de NEN 3140, aangezien veel verzekeraars schade niet of maar gedeeltelijk uitkeren als u niet kunt aantonen dat de NEN 3140 is geborgd en u de NEN 3140-keuring heeft laten uitvoeren. Vanzelfsprekend helpen wij u graag om aan de eisen van uw verzekeraar te voldoen en voeren wij de NEN 3140-keuring voor u uit. Bij onduidelijkheden nemen we desgewenst de polis of brief van uw verzekeraar samen met u door en voeren we de gevraagde inspecties uit.

Groepenkasten

Een groepenkast: het hart van uw installatie De groepenkast behoort tot een van de belangrijkste onderdelen van uw elektrische installatie. Hij beveiligt op kortsluiting, aardfoutstromen en overbelasting in uw woning.
Bij Dutch-Elektro wordt uw groepenkast vakkundig door een erkend elektricien gemonteerd.

 Groepenkast vervangen In sommige gevallen is het nodig om uw groepenkast te vervangen Bijvoorbeeld in een oud huis dat gemoderniseerd wordt of na een storing waarbij de groepenkast beschadigd geraakt is. Je kunt hierbij denken aan: – Uitbreiding van het aantal elektrische apparaten in huis. (bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe keuken) – Toevoeging van (combi) oven, vaatwasser, keramische kookplaat, zonnepanelen, krachtstroom, wasmachine, droger etc. – Vervanging vanwege ouderdom van de meterkast. kast zeester Is uw groepenkast door welke reden dan ook aan vervanging toe? Er zijn tal van verschillende merken, maten, vormen en uitvoeringen verkrijgbaar,

Data Netwerken

Bij zowel bedrijven als particulieren verzorgd Dutch-Elektro netwerkbekabeling. Een datanetwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Over dit netwerk kunnen verschillende signalen worden verstuurd o.a. computersignalen en of telefoniesignalen. Dutch-Elektro installeer voor u het complete datanetwerk. Ook voor het installeren van modems en wifi netwerken voor in om huis kunt u terecht bij Dutch-Elektro .

 

Camera Beveiliging

Een bewakingscamera installeren in uw bedrijfspand of woning levert u veiligheid en controle op. U kunt de beelden live bekijken op uw mobiele telefoon of computer, waar u zich ook bevindt in de wereld. Niet alleen uw woonhuis maar ook uw winkelpand, schuur, auto of babykamer als babyfoon: eigenlijk waar u maar wilt. Dutch-Elektro heeft voor iedere situatie de juiste oplossing op het gebied van camera’s, zoals bedrade camera’s, draadloze camera’s, allen zowel voor dag als nacht zicht. Natuurlijk is het ook belangrijk dat u de bewakingsbeelden kunt opslaan, zodat u er later opnieuw naar kunt kijken. Dutch-Elektro levert oplossingen om de camera beelden te registreren.

 

Storingen

Heeft u een elektrische storing of een ander elektriciteit probleem bel dan direct met Dutch-Elektro om het probleem te laten verhelpen. Dutch-Elektro zorgt er voor zo er zo spoedig mogelijk een elektricien voor u klaar staat.

Storing

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens.
Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie Dutchelektro helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing, zodat een elektra storing in de toekomst niet meer voorkomt. Het probleem opzoeken Misschien heeft u al zelf het probleem gevonden waardoor u steeds elektra storing heeft. Maar als u het probleem nog niet gevonden heeft dan kan een monteur hiernaar kijken. Vaak wordt het probleem gevonden door verschillende apparaten tegelijk aan of uit te zetten. Er kunnen te weinig stroomgroepen in huis zijn waardoor er overbelasting ontstaat, een oplossing kan zijn om een extra groep aan te leggen. door Dutchelektro denkt graag met u mee en zoekt een oplossing voor uw storing.en Overbelasting niet altijd de oorzaak

Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep.
Het kan ook voorkomen dat een apparaat kortsluiting maakt. Dutchelektro helpt u
graag om het probleem op te zoeken,.. en vooral op te lossen. Vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen over de problemen met uw storing en de oplossing hiervan. We kunnen voor u vervolgens een schatting doen van de kosten.

Direct een storing verhelpen 24uur / 7 dagen per week

Misschien heeft u een elektra storing waardoor u helemaal geen stroom meer heeft? U wilt dan natuurlijk direct een elektricien met verstand van zaken die u kunt helpen.

Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om de storing aan uw installatie te verhelpen zodat u weer aan de slag kunt.

Moet er inductiekookplaat  aangesloten worden

Tegenwoordig is het erg populair om een inductiekookplaat te installeren in uw keuken. Een inductiekookplaat aansluiten zorgt voor een korte kooktijd en de temperatuur kan tot in perfectie worden geregeld. Hierdoor is inductie koken een veilige manier van kokkerellen voor jong en oud

Is uw elektrische installatie up-to-date?

Oudere woningen zijn vaak nog voorzien van een groepenkast die slechts een paar groepen telt, en beveiligd is middels smeltveiligheden (stoppen). Hierbij is in veel gevallen zelfs geen gebruik gemaakt van een aardlekschakelaar, waardoor alleen beveiliging verkregen is bij kortsluitingen. In moderne woningen zitten tegenwoordig eigenlijk altijd minimaal twee aardlekschakelaars omdat de regelgeving (NEN-1010) dit voorschrijft. Veel mensen staan niet stil bij de functie van de groepenkast en kijken alleen maar naar de prijs ervan. Als we nagaan dat een groepenkast de bewoners van een woning dient te beschermen tegen kortsluitingen en aardfouten, zodat er geen dodelijke ongelukken kunnen gebeuren, dan werpt dat een heel ander licht op deze zaak. Daar komt bij dat in geval van brand, veroorzaakt door toepassing van ondeugdelijke materialen, een verzekerings-maatschappij niet tot uitkeren van de schade zal overgaan. In oudere woningen treffen we nog vaak oude en onveilige installaties aan. Wilt u weten of de situatie bij u thuis up to date en veilig is? Neem dan contact met ons op.

 

WhatsApp chat