Dutch Elektro

Emergency Electrician

Elektricien

DutchElektro is uw allround elektricien:
Van groepenkast tot aanleg van uw installaties.
DutchElektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf..
24uurs Storingsdienst

Wij nemen u storing serieus en helpen u snel dat u weer verder kunt

Neem dan contact op met onze technische dienst via
 

Bel  06 26116947 

24-uurs Elektricien Storingsdienst

24/7 Emergency Electrician

 
Aardlekschakelaars
Buitenverlichting aanleggen
Elektra problemen
Elektra storingen
Elektrotechnische installatie
Groepenkast uitbreiden
Installatie domotica
Kabels verleggen
Lampen installeren
Perilex aansluitingen
Renovatie van elektra
Schakelaars en bekabeling
Stopcontacten
Overige elektra-werkzaamheden
06 26116947 

24/7 Storingdienst

Kortsluiting opsporen

Wij zijn altijd te bereiken 24/7 storingsdienst voor spoed problemen.

Heeft u last van een elektrische storing of kortsluiting? Kortsluiting komt in de meeste huishoudens weleens voor. U kent het wel: u doet een stekker in het stopcontact of drukt op de aan-knop van een elektrisch apparaat, en de stroom valt uit. Maar soms is de oorzaak van de kortsluiting niet zo makkelijk op te lossen, en blijft uw stroom regelmatig uitvallen. In dat geval moet de kortsluiting opgespoord worden. Het opsporen van kortsluiting kunt u het best door een elektricien laten doen. Dutch-Elektro kan uw kortsluiting snel opsporen en uw stroomstoring verhelpen.

Neem dan direct contact met ons op om verdere problemen te voorkomen!

 
Elektrische Installaties

Dutch-Elektro staat bekend om goede service, vakkundigheid, klantvriendelijkheid en gespecialiseerd- en bekwaamheid. Bij ons kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties, zowel aanleg als reparatie. Door te kiezen voor DutchElektro kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en gebeurt het in een keer goed, zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

UITGEVALLEN STROOM

Wanneer de stroom in uw woning uitgevallen is, wilt u dit zo snel mogelijk herstellen. Indien u zelf geen idee heeft hoe u dit op kunt lossen, doet u een beroep op onze elektricien. Onze medewerkers weten als geen ander hoe zij de uitgevallen stroom in uw woning binnen de kortste keren weer terug moeten krijgen. Indien de stroom uitvalt als gevolg van kortsluiting, zullen wij ervoor zorgen dat de kortsluiting verholpen wordt. Hierdoor is de kans een stuk kleiner dat de stroom binnenkort nogmaals uitvalt.

GROEPENKAST

Een groepenkast zorgt ervoor dat de binnenkomende stroom verdeeld wordt over de verschillende ruimtes van uw woning. Slaat de schakelaar van een bepaalde groep constant om? Dan kan er kortsluiting zitten binnen deze groep. Het kan ook zo zijn dat er teveel stroom gevraagd wordt, waardoor de groep het niet meer trekt en zo de stroom constant uitvalt. Voor het verhelpen van kortsluiting of het plaatsen van een extra groep om de stroomtoevoer te vergroten, schakelt u een elektricien in van DutchElektro.

Geen stroom meer ?

Heeft u thuis geen stroom meer? Meld het bij ons en een ervaren elektricien is u zo snel mogelijk van dienst. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk horen wat er aan de hand is, zodat u geen onnodige hoge kosten hoeft te maken.
Het kan zijn dat er kortsluiting is geweest of een andere storing in de meterkast. Een storing aan de elektra gebeurt natuurlijk niet tussen 9 en 5. Daarom staan onze vakmensen 24 uur per dag voor u klaar om problemen te verhelpen.

Keuring & Inspectie

Dutch-Elektro verzorgd deze keuringen en inspecties. De elektrische installaties worden geïnspecteerd door middel van visuele inspectie en inspectie door meting en beproeving. Ook kunnen elektrotechnische arbeidsmiddelen gekeurd worden. Nadat de inspectie is uitgevoerd ontvangt de klant een inspectierapport met verbeteradviezen. De Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN 3140-norm als bindend.

Groepenkasten

Een groepenkast: het hart van uw installatie De groepenkast behoort tot een van de belangrijkste onderdelen van uw elektrische installatie. Hij beveiligt op kortsluiting, aardfoutstromen en overbelasting in uw woning. Bij Dutch-Elektro wordt uw groepenkast vakkundig door een elektricien gemonteerd.

Installatie’s aanleggen
24uurs Storingsdienst

Uw meterkast moet vervangen worden. U heeft een betrouwbare elektricien nodig,
die uw nieuwe meterkast veilig installeert en u gedegen advies kan geven.
Dutch-Elektro is het bedrijf dat u zoekt. Betrouwbaar, Deskundig, Erkend

24uurs-Storingsdienst

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens.
Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie. Dutch-Elektro helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing,
zodat een elektra storing in de toekomst niet meer voorkomt.

Elektricien voor uw Installatie

Keuring & Inspectie

Inspectie voor uw Installatie

Redenen van vervanging
In verschillende gevallen moet de meterkast vervangen worden. Meestal gaat het om een verouderde woning met een oude meterkast of om een uitbreiding van de bestaande installatie. Een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten kan een reden zijn, maar ook Quooker of een wasmachine.

Welke meterkast heeft u nodig
Als de meterkast vervangen in uw gebouw moet worden, moet vooraf duidelijk zijn voor welke apparaten en ruimtes hij gebruikt gaat worden.

Uiteraard kan Dutch-Elektro daarover meedenken. Ook moeten meterkasten aan diverse normen en eisen voldoen: wanneer wij uw meterkast vervangen bent u ervan verzekerd dat aan deze eisen wordt voldaan.

Wij werken aan uw wensen en ontzorgt bij 

Bij inrichting van uw wooning of zaak 

DutchElektro

Aansluitwaarde elektrisch koken.

Vraag bij de verkoper of bekijk de specificatie van de betreffende kookplaat “”de aansluitwaarde van de betreffende elektrische kookplaat”” Hoeveel Watt verbruik de kookplaat. (volledig gebruik)

Er zijn 1-fase kookplaat maar ook 2 en 3 fase kookplaten in de handel. Een 1 fase kookplaat verbruik minder elektriciteit of stroom dan een 2 of 3 fase kookplaat. 1-fase (230 volt) inductie kookplaten kunnen gebruikt worden zonder dat er aanpassingen in de meterkast of de keuken gemaakt hoeven te worden. Het nadeel van een 1-fase inductie kookplaat is dat deze niet op vol vermogen gebruikt kan worden en dus ook beperkter is in de standen per kookzone. Vraag goed naar de specificatie van de elektrische kookplaat en de betreffende aansluitwaarde.

Een aansluitwaarde van 7,4 KW of 7400 watt is heel gebruikelijk. Dit komt neer op 7400 Watt. Een kookgroep is dus noodzakelijk. (ook wel een 2 fase genoemd)

Eén groep van 230V kan bij een 16 A-zekering 230*16 = 3680 W ofwel 3,68 kW als maximum aangesloten hebben. Wanneer meer benodigd is, bijvoorbeeld voor een elektrische kookplaten, kan gebruik worden gemaakt de zgn. kookgroep. Een kookgroep bestaat uit 2 groepen van 230V, met een gezamenlijke aansluitwaarde van 2*230V*16A = 7360 W (dus ruim 7 kW).

Let op:  indien u geen ervaring heeft met elektra of elektrische installaties ga dan niet zelf aan te slag. Schakel ons als erkende elektra installateur in.   

Aparte groep voor zware apparaten

Maakt u gebruik van een inductiekookplaat, wasmachine en droger? Sluit dergelijke apparaten dan altijd aan op een aparte groep. Deze apparaten vragen namelijk veel stroom. Wanneer u deze apparaten aansluit op een andere groep met meerdere elektrische apparaten, is de kans groot dat de stroom regelmatig uitvalt.

Wanneer U elektrisch wil koken is het van belang dat u in de keuken de juiste / veilige elektra aansluiting heeft. Inductie, keramische en elektrische kookplaten of fornuizen sluit u namelijk niet aan op een normaal stopcontact. Daarnaast moet de kookgroep in de meterkast voldoende elektriciteit leveren. Als dit niet het geval is loop je het risico dat de stoppen doorslaan. De aansluitwaarde van de betreffende elektrische kookplaat is een belangrijk uitgangspunt. Zoek dit als 1e uit om vast te stellen of meterkast aanpassingen noodzakelijk zijn.

Inductiekookplaat Aansluiten geen zorgen neem contact met ons op

Oven, Kookplaat, Kookpitten, Inductiekookplaat Aansluiten

Perilex is de handelsnaam van een goedgekeurd driefasen stekkersysteem voor het aansluiten van apparaten met een hoog vermogen.

Het vermogen (P) is uit te rekenen door de netspanning (U) en de opgenomen stroomsterkte (I) met elkaar te vermenigvuldigen en wordt uitgedrukt in Watt of VA (Volt Ampère). Bij een gebruikelijke smeltpatroon of installatieautomaat van 16 A per (eind)groep wordt het maximale vermogen:
P = U x I = 230 x 16 = 3680 W.

Kooktoestellen hebben meestal een veel hoger vermogen (hogere aansluitwaarde) en dan kan je niet meer met een normale geaarde wandcontactdoos of -stekker werken en wordt een vaste aansluiting of een Perilex-systeem toegepast. Bij een vaste aansluiting kan je het kooktoestel moeilijk los nemen of even verplaatsen als dat nodig is en daarom zie je bijna overal een Perilex-systeem.

Het Perilex-systeem wordt, behalve in woningen, ook toegepast in kleinere bedrijven (bakkerijen, horeca, gezondheidszorg). 

 

 

Moet er inductiekookplaat  aangesloten worden

Tegenwoordig is het erg populair om een inductiekookplaat te installeren in uw keuken. Een inductiekookplaat aansluiten zorgt voor een korte kooktijd en de temperatuur kan tot in perfectie worden geregeld. Hierdoor is inductie koken een veilige manier van kokkerellen voor jong en oud

Aarde,  Aardpen,  Aardlekschakelaar

Dutch-Elektro is specialist op het gebied van elektra en elektrische apparaten. 

De aarding van apparatuur en de aardlekschakelaar zorgen er samen voor dat u uw keukenapparatuur
en huishoudelijke apparaten veilig kunt gebruiken. Onze elektriciens kunnen de aarding van uw
apparatuur controleren en een aardlekschakelaar vervangen of aanleggen.

Aarding van apparatuur voor uw veiligheid

Een goede veiligheidsaarding zorgt ervoor dat apparaten niet onder spanning komen te staan.
Aarding is dus zeer belangrijk voor het gebruik van uw apparaten.
Als uw waterkoker, keukenmachine, stofzuiger, wasmachine of strijkijzer defect is,
zorgt de aarding ervoor dat de stroom veilig wegvloeit via een aarde.
In de meterkast slaat dan een stop door, of valt de aardlekschakelaar uit.
Op die manier kunnen gevaarlijke situaties, zoals stroomschokken, voorkomen worden.
Krijgt u een schokje of tinteling van een apparaat of van de kraan, is uw cv-ketel van slag of twijfelt u gewoon? Dutch Elektro kan de aarding van uw apparatuur controleren,
zodat u zeker weet dat u deze veilig kunt gebruiken.

De aardlekschakelaar als extra beveiliging

Als specialist op het gebied van elektra en elektrische apparatuur kan Dutch-Elektro de
aarding van uw apparatuur controleren en uw aardlekschakelaar controleren,
vervangen of aanleggen. Eens in de 10 jaar en in de volgende situaties is controle aanbevolen:

Verbouwen Verhuizen
Als uw installatie geaard is op een kunststof waterleiding
Na aanpassingen aan de elektra installatie
Als u tintelingen of een schok krijgt van waterkraan of elektrische apparatuur

Elektriciteit in een stroomkring gaat normaal van plus naar min. Als er iets mis is met de stroomkring wil de elektriciteit naar buiten. Omdat dit ongecontroleerd gaat kan dit gevaarlijk zijn. De elektriciteit zoekt de weg van de minste weerstand, vaak naar het aardoppervlak. Denk maar aan de bliksem bij een onweersbui.Denver Lightning.jpg In een deel van de elektrische installatie is daarom naast de plus- en mindraden een aardedraad aangelegd. Die aardedraad loopt tussen stopcontact en meterkast. In de meterkast is verbinding met de aarde d.m.v. de Aarde draad wat je nog ziet waterleiding wat niet meer van deze tijd is of met een ijzeren pen in de grond. Wij slaan die aardpen volgens de normen en meten gelijk wat voor waarde deze heeft  en maken dat tot een goede meting In de meterkast zit tevens een zgn. aardlekschakelaar  

Aardlekschakelaar.jpg

die in noodgevallen de gehele installatie afsluit, dus niet slechts één groep. Een geaard stopcontact geeft meer veiligheid in geval van kortsluiting. Hierop zet je een apparaat dat veel vermogen gebruikt.  

Aardlek en overspanningsbeveiliging

Uit onderzoek van ABB blijkt dat bijna 90% van de Nederlanders hun meterkast veilig tot zeer veilig vindt. Maar volgens het bedrijf kan de veiligheid rondom de elektrische installatie fors beter. “De kennis over enkele belangrijke onderdelen zoals de aardlekschakelaar of overspanningsbeveiligingen is matig te noemen.Ook op het gebied van controles is er veel te verbeteren, zowel qua frequentie als het inschakelen van een professional.” neem contact op met ons
Direct een storing verhelpen 24uur / 7 dagen per week

Plannen voor en nieuwe toekomst ? met een nieuwe huis & zaak
Wij installeren al u leidingen en aparatuur 

Onze actietijden op het gebied van elektrotechniek in de breedste zin, onze kracht is om snel in te springen op de wensen van onze opdrachtgevers en dit voornamelijk toe te passen in o.a. woningbouw, kantoorpanden, bedrijfspanden, zorginstellingen en winkels, enz, enz . Omdat wij kwaliteit, vakwerk en service hoog in het vaandel hebben staan, realiseren wij al onze elektrotechnische werkzaamheden volgens de kwaliteit standaard NEN

Uw Elektricien voor installatie & Storingen
Bent u op zoek naar een elektricien die uw klus vakkundig en veilig uitvoert in leidschenveen of de omgeving van leidschenveen ?

Een elektricien die gespecialiseerd is in elektrotechniek? Dan bent u bij Dutch-Elektro aan het juiste adres.

Een elektricien van Dutch-Elektro verricht reparaties, herstelwerkzaamheden en legt nieuwe installaties aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Data Netwerken

Wanneer het energieaanbod in uw pand niet aan de vraag kan voldoen, ontstaat er mogelijk kortsluiting en in sommige gevallen zelfs brand. Grote apparaten zoals drogers, computers en tv’s vragen veel energie waar niet elke stoppenkast tegen bestand is. Vooral oudere panden hebben dit probleem. Toen de stoppen kasten geïnstalleerd werden was de energievraag kleiner dan nu. Dit verklaart ook waarom er vaak geen aardlekschakelaars in deze groepenkasten aanwezig zijn terwijl
deze tegenwoordig verplicht zijn.  Aardlekschakelaars voorkomen zogenoemde aardfouten die een veel voorkomende oorzaak van brand zijn. Een nieuwe stoppenkast voldoet dus zowel aan de huidige veiligheidseisen als aan uw energievraag. De kans op korstsluiting keldert naar beneden.

Data Netwerken

Bij zowel bedrijven als particulieren verzorgd Dutchelektro netwerkbekabeling. Een datanetwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Over dit netwerk kunnen verschillende signalen worden verstuurd o.a. computersignalen en of telefoniesignalen. Dutch-Elektro installeer voor u het complete datanetwerk. Ook voor het installeren van modems en wifi netwerken voor in om huis kunt u terecht bij Dutch-Elektro .

Camera Beveiliging

Een bewakingscamera installeren in uw bedrijfspand of woning levert u veiligheid en controle op. U kunt de beelden live bekijken op uw mobiele telefoon of computer, waar u zich ook bevindt in de wereld. Niet alleen uw woonhuis maar ook uw winkelpand, schuur, auto of babykamer als babyfoon: eigenlijk waar u maar wilt. Dutch-Elektro heeft voor iedere situatie de juiste oplossing op het gebied van camera’s, zoals bedrade camera’s, draadloze camera’s, allen zowel voor dag als nacht zicht. Natuurlijk is het ook belangrijk dat u de bewakingsbeelden kunt opslaan, zodat u er later opnieuw naar kunt kijken. Dutch-Elektro levert oplossingen om de camera beelden te registreren.

24uurs-Storingsdienst

Heeft u een elektrische storing of een ander elektriciteit probleem bel dan direct met Dutchelektro om het probleem te laten verhelpen. Dutchelektro zorgt er voor zo er zo spoedig mogelijk een elektricien voor u klaar staat.

 Het doortrekken van de kabel

Voor het aanleggen met de leidingen zijn de stappen vrij simpel. U kijkt welke leiding uitkomt in de kamer waar de coax en utp bekabeling naartoe moet, waarna u begint met het doortrekken van de kabels met de trekveer. Als deze door de leidingen zijn getrokken met de trekveer, kunt u alles aansluiten. In het geval u geen leidingen heeft, of wanneer deze al in gebruik zijn, moet u de bekabeling ouderwets aanleggen. Op de ouderwetse manier gaat u de bekabeling doortrekken via de muur, het plafond om ze boven te krijgen of onder de vloer. Vaak worden de coax en utp kabels langs de plinten gelegd, zodat het niet te veel opvalt. Eenmaal boven of in een andere kamer, zorgt u voor het aanleggen en kunt u genieten van TV en internet. 

Coax antenne kabel doortrekken

Door alle technologie tegenwoordig zijn er veel kabels die nodig zijn in een woning. Voor elektriciteit, TV en internet aansluiting en nog veel meer apparatuur. Voor kabels waardoor TV en internet mogelijk zijn, is het ook handig om deze in een andere kamer of op de bovenverdieping te hebben. Om dit voor elkaar te krijgen, is het mogelijk om de kabel door te trekken. Denk hierbij aan een utp kabel, welke TV en internet leveren, waarbij u gebruik moet maken van een coax kabel. Komt u er zelf niet helemaal uit, of laat u het doortrekken van de kabel liever over aan een elektricien, neem dan contact met ons op. Dutch-Elektro

Voorbereiding

Ten eerste is het verstandig om te kijken of er al bestaande buizen zijn die naar de kamer leiden waar u de coax en utp kabel naartoe wilt doortrekken. Op deze manier is het doortrekken van utp en coax kabel al een stuk makkelijker. Om de kabels door de leiding te krijgen, kunt u een trekveer gebruiken. U moet dus kijken hoeveel meter u nodig heeft aan coax en utp kabels, een eventuele versterker of meerdere versterkers aanschaffen en eventueel een trekveer voor het doortrekken van de kabels. Als in uw woning geen loze leidingen zijn of allemaal al in gebruik zijn, dan moet u de kabels op de ouderwetse manier aanleggen.

Opsporen van de kortsluiting

Om de oorzaak van kortsluiting te achterhalen kunt u het volgende stappenplan gebruiken
Stroomdraden hebben meestal een isolatielaag van kunststof, of schellak. Deze isolatie kan beschadigd raken door water, warmte, stof en andere zaken. Kortsluiting ontstaat wanneer één of meerdere elektriciteitskabels elkaar raken, doordat deze isolatielaag kapot is gegaan. Wanneer elektriciteitsdraden elkaar raken, gaat er stroom lopen. Dit kan door direct contact, maar ook door vochtige bedrading of roest. Hierdoor wordt de stroomsterkte te hoog, de draden te warm en ontstaat het risico op brand. Met een stop of andere beveiliging wordt als dit gebeurt, de elektriciteit direct uitgeschakeld en brand voorkomen. Een storing door kortsluiting kan erg vervelend zijn, en in sommige vallen moet zelfs de elektricien worden gecontacteerd om de storing te verhelpen. Om u zelf de kosten van een elektricien te besparen, zullen hieronder enkele tips worden geven om kortsluiting te voorkomen. Heeft u toch behoefte aan een elektricien, die u helpt bij het voorkomen van een storing? Dan bieden wij bij Elektricien leidschenveen. :

  • 1. Controleer uw meterkast op doorgeslagen zekeringen, een uitgeschakelde aardlekschakelaar of een hoofdzekering die is doorgeslagen.
  • 2. Schakel de groep van de doorgeslagen stop of automaat uit met behulp van de groepsschakelaar in uw groepenkast.
  • 3. Schakel de elektrische apparaten in de groep uit door de stekkers uit de stopcontacten te halen.
  • 4. Vervang de doorgeslagen stop of schakel de automaat weer in.
  • 5. Spoor het apparaat op die verantwoordelijk is voor de kortsluiting door alle apparaten achtereenvolgens in te schakelen, tot dat de stop of automaat weer wordt uitgeschakeld.

Geeft geen enkel elektrisch apparaat een probleem? Is er bovendien geen sprake van overbelasting? De onze Elektriciens zijn gespecialiseerd in het detecteren en verhelpen van kortsluiting. 

 

Elektrische Installaties

Dutch-Elektro staat bekend om goede service, vakkundigheid, klantvriendelijkheid en gespecialiseerd- en bekwaamheid. Bij ons kunt u terecht voor al uw elektrotechnische installaties, zowel aanleg als reparatie. Door te kiezen voor Dutch-Elektro kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid en gebeurt het in een keer goed, zo voorkomt u onnodige problemen in de toekomst.

 

Keuring & Inspectie

Dutch-Elektro verzorgd deze keuringen en inspecties. De elektrische installaties worden geïnspecteerd door middel van visuele inspectie en inspectie door meting en beproeving. Ook kunnen elektrotechnische arbeidsmiddelen gekeurd worden. Nadat de inspectie is uitgevoerd ontvangt de klant een inspectierapport met verbeteradviezen. De Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN 3140-norm als bindend.

 NEN 3140-KEURING

Het is essentieel dat uw personeel en bezoekers uw elektrische installaties en apparatuur veilig kunnen gebruiken. Vanuit de Arbowet bent u ook verplicht om ervoor te zorgen dat veiligheid binnen uw organisatie op dat gebied gewaarborgd is. De in de Arbowet geformuleerde eisen zijn concreet uitgewerkt in onder meer de NEN 3140-norm. van Dutchelektro helpt u met de volledige borging van de NEN 3140-norm, onder meer met uitvoering van de NEN 3140-keuring van uw installatie en elektrische apparatuur.

Uw verzekeraar eist een NEN 3140-keuring
Niet alleen de arbo verplicht u om een NEN 3140-keuring uit te laten voeren. Ook verzekeraars kunnen u verplichten een NEN 3140-keuring, en/of thermografische keuring uit te laten voeren. Het is belangrijk om aan de eisen van uw verzekeraar te voldoen op het gebied van de NEN 3140, aangezien veel verzekeraars schade niet of maar gedeeltelijk uitkeren als u niet kunt aantonen dat de NEN 3140 is geborgd en u de NEN 3140-keuring heeft laten uitvoeren. Vanzelfsprekend helpen wij u graag om aan de eisen van uw verzekeraar te voldoen en voeren wij de NEN 3140-keuring voor u uit. Bij onduidelijkheden nemen we desgewenst de polis of brief van uw verzekeraar samen met u door en voeren we de gevraagde inspecties uit.

Groepenkasten

Een groepenkast: het hart van uw installatie De groepenkast behoort tot een van de belangrijkste onderdelen van uw elektrische installatie. Hij beveiligt op kortsluiting, aardfoutstromen en overbelasting in uw woning.
Bij Dutch-Elektro wordt uw groepenkast vakkundig door een erkend elektricien gemonteerd.

 Groepenkast vervangen In sommige gevallen is het nodig om uw groepenkast te vervangen Bijvoorbeeld in een oud huis dat gemoderniseerd wordt of na een storing waarbij de groepenkast beschadigd geraakt is. Je kunt hierbij denken aan: – Uitbreiding van het aantal elektrische apparaten in huis. (bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe keuken) – Toevoeging van (combi) oven, vaatwasser, keramische kookplaat, zonnepanelen, krachtstroom, wasmachine, droger etc. – Vervanging vanwege ouderdom van de meterkast. kast zeester Is uw groepenkast door welke reden dan ook aan vervanging toe? Er zijn tal van verschillende merken, maten, vormen en uitvoeringen verkrijgbaar,

Data Netwerken

Bij zowel bedrijven als particulieren verzorgd Dutch-Elektro netwerkbekabeling. Een datanetwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Over dit netwerk kunnen verschillende signalen worden verstuurd o.a. computersignalen en of telefoniesignalen. Dutch-Elektro installeer voor u het complete datanetwerk. Ook voor het installeren van modems en wifi netwerken voor in om huis kunt u terecht bij Dutch-Elektro .

 

Camera Beveiliging

Een bewakingscamera installeren in uw bedrijfspand of woning levert u veiligheid en controle op. U kunt de beelden live bekijken op uw mobiele telefoon of computer, waar u zich ook bevindt in de wereld. Niet alleen uw woonhuis maar ook uw winkelpand, schuur, auto of babykamer als babyfoon: eigenlijk waar u maar wilt. Dutch-Elektro heeft voor iedere situatie de juiste oplossing op het gebied van camera’s, zoals bedrade camera’s, draadloze camera’s, allen zowel voor dag als nacht zicht. Natuurlijk is het ook belangrijk dat u de bewakingsbeelden kunt opslaan, zodat u er later opnieuw naar kunt kijken. Dutch-Elektro levert oplossingen om de camera beelden te registreren.

 

Storingen

Heeft u een elektrische storing of een ander elektriciteit probleem bel dan direct met Dutch-Elektro om het probleem te laten verhelpen. Dutch-Elektro zorgt er voor zo er zo spoedig mogelijk een elektricien voor u klaar staat.

Storing

Een stroomstoring levert regelmatig problemen op in huishoudens.
Als een storing frequent voorkomt dan kan het zijn dat er problemen zijn in uw installatie Dutch-Elektro helpt u graag door te kijken naar de oorzaak van uw storing, zodat een elektra storing in de toekomst niet meer voorkomt. Het probleem opzoeken Misschien heeft u al zelf het probleem gevonden waardoor u steeds elektra storing heeft. Maar als u het probleem nog niet gevonden heeft dan kan een monteur hiernaar kijken. Vaak wordt het probleem gevonden door verschillende apparaten tegelijk aan of uit te zetten. Er kunnen te weinig stroomgroepen in huis zijn waardoor er overbelasting ontstaat, een oplossing kan zijn om een extra groep aan te leggen. door Dutch-Elektro denkt graag met u mee en zoekt een oplossing voor uw storing.en Overbelasting niet altijd de oorzaak

Een elektra storing wordt niet altijd veroorzaakt door overbelasting van een groep.
Het kan ook voorkomen dat een apparaat kortsluiting maakt. Dutch-Elektro helpt u
graag om het probleem op te zoeken,.. en vooral op te lossen. Vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen over de problemen met uw storing en de oplossing hiervan. We kunnen voor u vervolgens een schatting doen van de kosten.

Direct een storing verhelpen 24uur / 7 dagen per week

Misschien heeft u een elektra storing waardoor u helemaal geen stroom meer heeft? U wilt dan natuurlijk direct een elektricien met verstand van zaken die u kunt helpen.

Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om de storing aan uw installatie te verhelpen zodat u weer aan de slag kunt.

Moet er inductiekookplaat  aangesloten worden

Tegenwoordig is het erg populair om een inductiekookplaat te installeren in uw keuken. Een inductiekookplaat aansluiten zorgt voor een korte kooktijd en de temperatuur kan tot in perfectie worden geregeld. Hierdoor is inductie koken een veilige manier van kokkerellen voor jong en oud

Is uw elektrische installatie up-to-date?

Oudere woningen zijn vaak nog voorzien van een groepenkast die slechts een paar groepen telt, en beveiligd is middels smeltveiligheden (stoppen). Hierbij is in veel gevallen zelfs geen gebruik gemaakt van een aardlekschakelaar, waardoor alleen beveiliging verkregen is bij kortsluitingen. In moderne woningen zitten tegenwoordig eigenlijk altijd minimaal twee aardlekschakelaars omdat de regelgeving (NEN-1010) dit voorschrijft. Veel mensen staan niet stil bij de functie van de groepenkast en kijken alleen maar naar de prijs ervan. Als we nagaan dat een groepenkast de bewoners van een woning dient te beschermen tegen kortsluitingen en aardfouten, zodat er geen dodelijke ongelukken kunnen gebeuren, dan werpt dat een heel ander licht op deze zaak. Daar komt bij dat in geval van brand, veroorzaakt door toepassing van ondeugdelijke materialen, een verzekerings-maatschappij niet tot uitkeren van de schade zal overgaan. In oudere woningen treffen we nog vaak oude en onveilige installaties aan. Wilt u weten of de situatie bij u thuis up to date en veilig is? Neem dan contact met ons op.

 

Snel en vakkundig

Doordat wij jarenlange ervaring hebben met alles wat met elektra installatie & groepenkasten te maken heeft, hebben wij dit heel snel voor u geregeld.

Neem nu contact op met Dutch-Elektro. Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

DutchElektro 06 26116947 

24 hour Emergency Electrician

We work in the entire The Hague region. Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leiden, Wateringen, , Monster, Zoetermeer, Voorburg, Rotterdam, The Hague,