Dutch Elektro

06 26116947

DutchElektro is uw allround elektricien: Van groepenkast tot aanleg van uw installaties. DutchElektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf..

Energiezuil Lumno voor OCS vloerdozen Velox® 2.0 en Tetra® 2.0

Gebouwen kunnen niet zonder goede elektrische aansluitpunten die een
flexibele inrichting van ruimtes mogelijk maken. OCS introduceert voor de OCS
vloerdozen Velox® 2.0 en Tetra® 2.0 de energiezuil Lumno om de vloerdozen nóg
gebruiksvriendelijker te maken.

Vloerdozen zijn dé praktische oplossing om in gebouwen eenvoudig en geïntegreerd in een ruimte elektra-, data- en multimedia-aansluitpunten te creëren. De Velox® 2.0 voor instortvloeren en de Tetra® 2.0 voor holle ruimte vloeren zijn inmiddels bekende namen in de installatiewereld. Dankzij de modulaire opbouw van de vloerdozen kunnen ze flexibel naar
wens worden samengesteld.

Nóg gebruiksvriendelijker

 

Om de aansluitpunten in de vloerdoos voor de eindgebruiker beter bereikbaar te maken, introduceert OCS nu de energiezuil Lumno. Met de zuil wordt de capaciteit van de vloerdoos vergroot. De Lumno is geïntegreerd in een deksel dat op de vloerdoos past. De zuil is makkelijk aan te sluiten op een van de bestaande aansluitpunten in de vloerdoos. Het deksel kan met de aangesloten energiezuil worden geopend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Simpel samen te stellen

Standaard wordt de Lumno geleverd met 4x WCD en 4x data uitsparing, maar is ook naar wens samen te stellen tot een maximum van zes modules. De Lumno kan ook zonder aanpassingen op reeds geïnstalleerde Velox® 2.0 of Tetra® 2.0 vloerdozen worden geplaatst.

De energiezuil is leverbaar in een witte of zwarte variant. Het deksel voor de vloerdoos bestaat uit een rvs plaat met een kunststof of rvs oplegrand. Er is ook een deksel leverbaar waar u uw eigen
vloerafwerking op kunt plakken. Zo past de Lumno in elk interieur!