Dutch Elektro

06 26116947

DutchElektro is uw allround elektricien: Van groepenkast tot aanleg van uw installaties. DutchElektro is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf..

Inca 1G en Plug-in:
bewijs dat techniek nooit oud is

De coaxkabel is al lange tijd vertegenwoordigd in bijna ieder huishouden. Nederlanders kijken televisie, surfen op het internet of bellen via de kabelprovider. Heel langzaam beginnen ook steeds meer providers over te schakelen naar de mogelijkheden via ethernetbekabeling.

Een goede ontwikkeling natuurlijk, maar er zijn ook uitdagingen aangezien de traditionele infrastructuur nog gebaseerd is op coaxkabel. Een UTP-kabel aanleggen behoort vaak niet tot de mogelijkheden. Daarom is Hirschmann Multimedia gestart met de MOKA modules. Met de ontwikkeling van deze modules gaf Hirschmann Multimedia de mogelijkheid om via de
coaxkabel niet alleen het televisiesignaal te transporteren, maar ook het ethernetsignaal. Vanaf de start werd dit een succes. Dit concept is door Hirschmann Multimedia verder uitgebreid met de INCA 1G white shop en hiermee bestaat nu de mogelijkheid om tot 1 Gbps ethernetsignaal te transporteren naast het coaxsignaal. Zo hoeft u dus in bestaande
situaties geen coaxbekabeling te vervangen voor UTP-kabels en houdt u het netwerk
flexibel. Dit alles zit in een zeer compact en robuust ontwerp waarbij de module via
USB gevoed wordt. Daarnaast is deze module verkrijgbaar in zowel een startset
als los met een USB voeding. Hirschmann Multimedia completeert met de INCA 1G het assortiment van coaxiaal naar ethernet toepassingen. Kortom met hybride oplossingen voor een in-home netwerk kan een oude techniek eenvoudig aangepast worden naar de eisen van tegenwoordig.

Bent u op zoek naar een elektricien die uw klus vakkundig en veilig uitvoert ? Een elektricien die gespecialiseerd is in elektrotechniek? Dan bent u bij Dutchelektro aan het juiste adres. Een elektricien van Dutchelektro verricht reparaties, herstelwerkzaamheden en legt nieuwe installaties aan voor zowel particulieren als bedrijven.
Dutch Elektro
Elektrotechniek

Snel en vakkundig

Doordat wij jarenlange ervaring hebben met alles wat met elektra installatie & groepenkasten te maken heeft, hebben wij dit heel snel voor u geregeld.

Neem nu contact op met Dutch-Elektro. Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

DutchElektro 06 26116947

24 hour Emergency Electrician

We work in the entire The Hague region. Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leiden, Wateringen, , Monster, Zoetermeer, Voorburg, Rotterdam, The Hague,